Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 16:35
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθαμφεταμίνη βρέθηκε στον ηθοποιό – Κατηγορείται για δύο κακουργήματα ο ταξιτζής (vid)






Νέα δεδομένα προέκυψαν σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό του οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με αυτά, ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του μεθαμφεταμίνη, ενώ το υγρό που είχε δεν φαίνεται να είναι ναρκωτική ουσία.

Εξάλλου, έχει υποβληθεί αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Οσον αφορά στον οδηγό ταξί, φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου», φέρεται να εκκρεμούν δύο πολύ σοβαρές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και μάλιστα, κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για τρεις ημέρες.

Τα έως τώρα δεδομένα

Φτάσανε στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα εισηγηθεί ή μη την αποφυλάκιση του Γιώργου Καρκά, στοιχεία που αναφέρουν ότι βρέθηκε μεθαμφεταμίνη στην κατοχή του ηθοποιού

Το υγρό δε, που είχε σε μπουκαλάκι ο 29χρονος δεν φαίνεται να είναι ναρκωτική ουσία

Οι δύο εμπλεκόμενοι ενδέχεται να κληθούν σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Το έχει υποβάλλει το αίτημα ο ηθοποιός εδώ και καιρό, όπως ανέφερε και ο πατέρας του.

Μητέρα ηθοποιού: «Μου είπε κατέβηκαν και οι δύο για μία βόλτα, εκεί στο παρκάκι. Περίμενε τον οδηγό, του τηλεφώνησε και μετά από κάποια ώρα επικοινώνησε ο ταξιτζής μαζί του και φύγανε»

Ο οδηγός ταξί φέρεται να πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να διεκπεραιώσει δική του υπόθεση. Φέρεται να κρατήθηκε επί τριήμερου, καθώς φέρεται να εκκρεμούν εις βάρος του δύο άλλες σοβαρές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από ενέργειες των δικηγόρων του.