Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 23:44
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Μεγαλεία για τον υπουργό Αθλητισμού – Μένει μόνο να συναντηθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ






Μεγαλεία για τον υπουργό Αθλητισμού – Μένει μόνο να συναντηθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Πήγαν πονηρά στον υπουργό Αθλητισμού, παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να «καπελώσουν» το έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης του ΕΑΚ, αλλά η αντίδραση του Δήμου Βόλου, στον οποίο ανήκει το Αθλητικό Κέντρο τους χάλασε τα σχέδια. Τουλάχιστον έπρεπε να ξέρουν ότι σε όποιο παιχνίδι μπαίνει ο Καρεκλίδης η ήττα είναι δεδομένη και αναμένεται έως συντριβή…

Μετά τα αποκαλυπτήρια, λοιπόν, η διοίκηση με ανακοίνωση του στυλ «γ@μ@ το σπίτι σας, παλιμ@λ@κ@ς, μπήξοι, δείξοι, κλπ, εγώ σας έβρισα; Εσείς γιατί βρίζετε;» προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις (μέχρι εκείνο τον περίεργο περιφερόμενο έβγαλαν στο facebook να κλαίει και να οδύρεται). Και βέβαια ο, όπως θρυλείται, υποψήφιος με την θυγατέρα του Βαγγέλα, Τσεκούρας «βγήκε» στον Καρεκλίδη για να εξηγήσει. Το πέτυχε; Διαβάστε αυτό και κρίνετε εσείς:

«Πάνω στη συζήτηση που έγινε, μας είπε ο κ. Βασιλειάδης ότι υπάρχει μία μελέτη ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου Βόλου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια και τη Γ.Γ.Α. Εμείς χαρήκαμε και ρωτήσαμε αν μπορεί να επιταχυνθεί η διαδικασία και να γίνει γρήγορα το ΕΑΚ, ώστε να παραδοθεί στα σωματεία της πόλης, γιατί εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό, τον σύλλογό μας και την πόλη μας».

Εντελώς τυχαία δηλαδή. Άλλα έλεγαν, ενδεχομένως κι άλλα να καταλάβαιναν, και έφτασαν στο ΕΑΚ. Τους ρωτούσε ο υπουργός «θέλετε ένα καφεδάκι, ένα υποβρύχιο», «δεν χρειάζεται καλοσύνη σας», έλεγαν αυτοί και τότε τους είπε: «Ααααα έχω μια μελέτη για το ΕΑΚ»! Και πολύ το χάρηκαν το ομολόγησε και ο πρόεδρος…

Πάντως απορία προκαλεί το γεγονός, όπως τουλάχιστον δείχνει η φωτο, πως τους δέχτηκε ο υπουργός χωρίς τον Πέγιο και τον Τσιτσιρίγκο. Εκτός αν ήταν μαζί και χάθηκαν στο…μετρό!