Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:20
ΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου για τους εν υπνώσει συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ: Που ήσασταν; Ανησυχήσαμε – «Καρφιά» για την διαδικτυακή δημοσκόπηση






Καυστική η απάντηση του Δήμου Βόλου στον σχολιασμό της επανεμφάνισης των «έξι» συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις αστείες «καταγγελίες» που διατύπωσαν περί ξεπουλήματος της υπηρεσίας φωτισμού του Δήμου. Συγκεκριμένα σε απάντηση – ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα τους και ομολογούμε ότι είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Για τη διασκέδασή μας. Ο λόγος για τους ταλαίπωρους, εν υπνώσει, δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και που εδώ και μήνες έχουν εξαφανιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, όπου τους έστειλε μια μερίδα του λαού του Βόλου, υποτίθεται να τον εκπροσωπούν ενώ εκείνοι τους περιφρόνησαν.

Σήμερα, λοιπόν, θυμήθηκαν ότι η Δημοτική Αρχή ιδιωτικοποιεί την υπηρεσία φωτισμού του Δήμου και με τη γνωστή σοβαρότητα, που τους διακρίνει και που προκαλεί δέος, προειδοποιούν ότι μόλις αναλάβουν το Δήμο θα αποκαταστήσουν την…τάξη! Πάντα γουστόζοι και διασκεδαστικοί.

Σε κάθε περίπτωση ο σοβαρός δημόσιος διάλογος μαζί τους είναι γνωστό, σε όλους, ότι είναι μάταιος. Ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την εποχή που ήταν απασχολημένοι καθένας και καθεμιά, με τη βοήθεια συγγενών και φίλων, να ψηφίζουν διαδικτυακά για να δείξουν στην κεντρική κομματική διοίκηση ότι είναι οι καταλληλότεροι να ηγηθούν της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν σταματήσουν τα μικροκομματικά παιχνιδάκια και προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο, θα τους απαντήσουμε. Μέχρι τότε απλώς τους παρατηρούμε απορώντας πόσο πολύ θα ευτελίσουν ακόμα το αξίωμα που τους δόθηκε. Άλλωστε οι πολίτες του Βόλου γνωρίζουν ότι έχουν μια Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους και μόνο, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Από αυτούς το μόνο που περιμένουν είναι μερικές ευκαιρίες να….χαμογελάσουν.