Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 05:38
Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου τίμησε και φέτος την Ημέρα των Ηλικιωμένων με γιορτή στο «Εκθεσιακό»






Περισσότεροι από 1.500 ηλικιωμένοι συμπολίτες πήραν μέρος και διασκέδασαν στη γιορτή που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά προς τιμήν τους από το Δήμο Βόλου, σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο. Πρόκειται για μια γιορτή που καθιερώθηκε από την Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας την 1η Οκτωβρίου. Στους ηλικιωμένους προσφέρθηκαν μεζέδες, κρασί και αναψυκτικά, καθώς και γλυκά χορηγία επιχειρήσεων της πόλης μας ενώ διασκέδασαν με τα τραγούδια του Γιώργου Γερολυμάτου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ο επικεφαλής της ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους ηλικιωμένους για την παρουσία τους στην γιορτή καθώς όπως είπε με τον τρόπο αυτό επιδοκιμάζουν την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή.

«Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, δίπλα στην την τρίτη ηλικία, γιατί εσείς είστε η αιτία που στηρίζεται ακόμα ο θεσμός της οικογένειας μέσα σε μια περίοδο κρίσης. Απέναντι σε εσάς έχουμε την μεγαλύτερη υποχρέωση. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σε εσάς, σε εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δεν θα σας προσβάλουμε, δεν θα σας εκθέσουμε. Θέλουμε να είστε περήφανοι που μας ψηφίσατε. Ο Βόλος αλλάζει. Ξεκινάνε έργα ουσίας στην πόλη μας, έργα για εσάς», τόνισε ο κ. Αχιλλέας Μπέος.

Ο ίδιος ανακοίνωσε μάλιστα πως την Πρωτομαγιά στις Αλυκές η Δημοτική Αρχή θα διοργανώσει γιορτή με μουσική, κρασί και φαγητό για όσους θέλουν να γιορτάσουν εκεί την ημέρα εκείνη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ, κ. Τριαντάφυλλος Φαλαγκάρης δήλωσε πως «για δεύτερη χρονιά γιορτάζουμε μαζί. Αξίζουμε πολλά, δεν είμαστε γέροι. Είμαστε με καρδιά γερή και γενναία. Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί» ευχαριστώντας τον κ. Μπέο που καθιερώθηκε η γιορτή αυτή για τους ηλικιωμένους.