Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:49
LIFE

Μέτριες πτήσεις στην τηλεθέαση για την πρεμιέρα του «Survivor 3»

Η μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor 2019: Ελλάδα – Τουρκία» ήρθε γεμάτη ανατροπές





Tο ριάλιτι επιβίωσης που τις δύο προηγούμενες χρονιές καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές έκανε πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου (2/2). Οι πρώτες εικόνες του παιχνιδιού είχαν καθαρά ριάλιτι χαρακτήρα με τους παίκτες να αποχαιρετούν σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που παρουσιάζει το παιχνίδι για άλλη μια χρονιά, μας σύστησε έναν προς έναν τους Έλληνες παίκτες, παρουσιάζοντάς τους με λίγα λόγια και συζητώντας μαζί τους.

Η πρεμιέρα έκρυβε διπλή ήττα για την ελληνική ομάδα, που αν και οι παίκτες της ήταν αποφασισμένοι δεν μπόρεσαν σε πρώτη φάση να αντιμετωπίσουν τους πιο έτοιμους παίκτες της αντίπαλης τουρκικής ομάδας.

Το πρώτο αγώνισμα είχε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Ο Έλληνας παρουσιαστήςανακοίνωσε πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τα υλικά για την καλύβα, αναγκάζοντας έτσι τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν από την αρχή το «σπίτι» τους. Μετά από έναν σκληρό αγώνα στο νερό, η ελληνική ομάδα έμεινε πίσω στους στόχους και τελικά έχασε με 12 – 9 από τους Τούρκους.

Μετά την ήττα για το έπαθλο, οι Έλληνες παίκτες δεν τα κατάφεραν ούτε στο αγώνισμα για την ασυλία. Στην αρχή, οι Έλληνες παίκτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως μετά το δεύτερο μισό του αγωνίσματος φάνηκε να επιχειρούν να ανακτήσουν τους χαμένους πόντους. Τελικά, όμως, δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και έτσι έχασαν με σκορ 10 – 6.

Ωστόσο, οι τηλεθεάσεις που σημείωσε η πρεμιέρα του «Survivor 2019: Ελλάδα-Τουρκία» δεν ήταν ανάλογες της προώθησης που έκανε όλο αυτό το διάστημα το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Ναι μεν πρώτευσε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε ποσοστά ανάλογα του πρώτου Survivor, αφού δεν έφτασε καν το 30%.

Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο σημείωσε 26,9%, ενώ στο νεανικό κοινό κινήθηκε στο 28,5% κατά μέσο όρο.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (3/2)