Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 19:51
Αθλητικά

Τρία γκολ, τρία δοκάρια και στο +9 ο Βόλος






Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, ο Βόλος επικράτησε με 3-1 του Αήττητου Σπάτων και σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας από την Παναχαϊκή έκλεισε τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς διαφορά.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με προβολή του Πέντα, για να ισοφαρίσει η Αήττητος ένα λεπτό αργότερα με πλασέ του Ταμπάκη.

Η κυριαρχία του Βόλου μετουσιώθηκε σε ένα ακόμη γκολ στο 25ο λεπτό με σουτ του Ηλιόπουλου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Λούκας με δυνατό σουτ.

Ο Βόλος είχε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ, με σημαντικότερες αυτές του 8ου, του 25ου και του 40ου λεπτού όταν ο Πίτου, ο Μάντζης και ο Ηλιόπουλος αντίστοιχα σημάδεψαν τα δοκάρια του Κοκκαλά.

Βόλος: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης (75ο Κόκας), Πέντα (58ο Ενγκουεμ), Λούκας, Πίτου Γκαρσία (71ο Κόκκορας), Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46ο Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (46ο Κατσάρης), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76ο Κατσέρης), Βανκεβάι.