Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 15:44
Τοπικά

Κ. Αγοραστός: Προεκλογικός ή επιχειρηματικός δάκτυλος πίσω από τις ενστάσεις για έργα






Κάποιοι προσπαθούν να φρενάρουν το έργο της Περιφέρειας καταθέτοντας συνεχώς ενστάσεις, κατήγγειλε για άλλη μια φορά σήμερα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, στο περιθώριο  της υπογραφής της σύμβασης αντικατάστασης γέφυρας στον Αλμυρό. Ο ίδιος εκτίμησε ότι πίσω από αυτές τις κινήσεις κρύβεται προεκλογικός ή επιχειρηματικός «δάκτυλος» και έφερε ως παράδειγμα το Χιονοδρομικό Κέντρο και τον καθαρισμό των ρεμάτων, ενώ προειδοποίησε με τιμωρία όσους προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, τον τελευταίο καιρό  στη Μαγνησία έχει αναπτυχθεί μια βιομηχανία ενστάσεων «και κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε έργα ουσίας. Να ξέρουν καλά ότι αντιλαμβανόμαστε τι κάνουν και αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο».

Ερωτηθείς τι εννοεί και να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις, ο Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι «κάποιοι προσπαθούν με ενστάσεις να μας δημιουργήσουν πρόβλημα για να μην λειτουργήσει έγκαιρα το Χιονοδρομικό ένα χιονοδρομικό που το έχουμε υπ’ ευθύνη μας. Γιατί στον Ορειβατικό ανήκει, και θέλουμε να βοηθήσουμε».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι πρόκειται για προεκλογικό ή επιχειρηματικό «δάκτυλο» και έφερε ως παράδειγμα και άλλα έργα, όπως ο καθαρισμός των ρεμάτων που καθυστερεί επτά μήνες, με κίνδυνο να πνιγούν κάποιοι. Τέλος ανέφερε ότι μετά το Σεπτέμβριο η Περιφέρεια θα ζητήσει χρηματοδότηση ύψους 90 εκ. ευρώ από το υπουργείο Υποδομών για τον καθαρισμό των ρεμάτων που περνούν πλέον όλα στην αρμοδιότητά της.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ