Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 21:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος: Κύριε Τσίπρα παραιτηθείτε τώρα!






Τα μέτρα κάβα που ζητούν οι δανειστές είναι το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του πρωθυπουργού, ανέφερε στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητστοάκης και απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα».

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ επιπλέον μέτρα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ένα μείγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό.

Αναφέρθηκε στην τρέχουσα συγκυρία λέγοντας: «Η περήφανη διαπραγμάτευση μας έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων».

Είπε ακόμη ότι «η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στη κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα αν αναζητείται οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα.
Το συνέδριο σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής που θα εκλέξει γραμματέα.

«Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «θέλουμε τους πολίτες μαζί μας για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στην μεταπολίτευση».