Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:43
Αθλητικά

Κλειδώνει την πρόκριση στους «δεκαέξι» ο Βόλος






Τη νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία που θα του επιτρέψει να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος, θέλει ο Βόλος στον σημερινό (3.00 μ.μ.) αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

ΟΙ «κυανέρυθροι» γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, ωστόσο δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν να μπουν στην αυριανή κλήρωση για τους «16» του θεσμού.

Ο Χουάν Φεράντο στο σημερινό ματς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ώστε να φρεσκάρει κάποιους παίκτες εν όψει τις δύσκολης συνέχειας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Οι δεκαεννιά παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός για το ματς με την ΑΕΚ είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας

 

Τα εισιτήρια του αγώνα

Για τον σημερινό αγώνα της Νεάπολης (3.00 μ.μ.) έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).