Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:08
Τοπικά

Καταγγελία – σοκ: «Bullying» από συνδικαλίστρια σε βάρος εργαζομένων στο Δήμο Βόλου, για να τη «στηρίξουν»






«Συνδικαλιστικό bullying» σε βάρος εργαζομένων στο Δήμο Βόλου προκειμένου να μετάσχουν στη σημερινή στάση εργασίας, ως συμπαράσταση στις δήθεν διώξεις που η συνδικαλίστρια Θάλεια Στάχτου ισχυρίζεται ότι υφίσταται από τη Δημοτική Αρχή, καταγγέλλεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Στην ίδια ανακοίνωση διατυπώνεται το ερώτημα αν η συμπεριφορά της κ. Στάχτου, που χαρακτηρίζεται ως πανικόβλητη, οφείλεται στο ότι «Δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και φοβάται ή μήπως γνωρίζει τι έχει κάνει και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα επηρεασμού της…»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι η κ. Στάχτου έχει κληθεί στον Πταισματοδίκη προκειμένου να δώσει κατάθεση (και φυσικά όχι να δικαστεί, όπως η ίδια διαδίδει) επί της μηνυτήριας αναφοράς που έχουν υποβάλλει εναντίον της δέκα στελέχη και σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής Βόλου για συκοφαντική δυσφήμιση, που θεωρούν ότι υπέστησαν από δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 Έξω από κάθε λογική και αποδεκτή πρακτική βρίσκονται πλέον οι ενέργειες της πανικόβλητης συνδικαλίστριας Θάλειας Στάχτου, για την οποία εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου καταγγέλλουν ότι προχώρησε σε bullying εναντίον τους προκειμένου να μετάσχουν στη στάση εργασίας, ως συμπαράσταση στις δήθεν διώξεις που η ίδια ισχυρίζεται ότι υφίσταται από τη Δημοτική Αρχή.

Είναι προφανές ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απόλυτα καταδικαστέες και φυσικά θα πρέπει να ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα, αφού παραβιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά τους και τους στερούν τη δυνατότητα απερίσπαστοι να επιτελούν το καθήκον τους, που είναι απέναντι στην κοινωνία και όχι απέναντι σε κάθε κομματικό ή συνδικαλιστικό δερβέναγα.

Καλούμε την κ. Στάχτου να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, συμπεριφερόμενη όπως αρμόζει στο αξίωμα που της εμπιστευτήκαν οι συνάδελφοι της. Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα προσέλθει για να εκθέσει τις απόψεις της και όχι ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος. Προς τι, λοιπό, τέτοιος φόβος και πανικός; Δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και φοβάται ή μήπως γνωρίζει τι έχει κάνει και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα επηρεασμού της, πράμα επίσης ανεπίτρεπτο για μια αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της νομιμότητας, όπως τουλάχιστον η ίδια (όχι με ιδιαίτερη μετριοφροσύνη είναι η αλήθεια) αυτοπροβάλλεται;