Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:56
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Καρεκλίδης και Τσιμπανάκος μιλούν για Ολυμπιακό Βόλου και πολιτική!!!






Λαλίστατος ήταν και σήμερα ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος. Ο μάνατζερ παικτών, αφού οι κολλητοί του έχουν σταματήσει από την προηγούμενη εβδομάδα τις ραδιοφωνικές εκπομπές, είπε να βγει σήμερα στον έτερο φίλο του Καρεκλίδη προκειμένου να πει τον πόνο του και να απαντήσει στον Αχιλλέα Μπέο.

Από την «απολαυστική» είναι αλήθεια συνέντευξη του Τσιμπανάκου κρατήσαμε δύο ατάκες του, τις οποίες και δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε.

Αφού λοιπόν, αρχικά τόνισε ότι η ομάδα του (προφανώς εννοούσε τον Ολυμπιακό Βόλου) δεν έχει καμία σχέση με προάσπιση κομματικών και πολιτικών συμφερόντων, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβάζει και κατεβάζει Δημάρχους. Και η απορία μας είναι η εξής: Ο Σκοτινιώτης το 2010 εξελέγη χάρη στον Ολυμπιακό Βόλου; Γιατί ο πρώην Δήμαρχος Βόλου, μόνο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι…

Λίγο πιο κάτω, ο μάνατζερ παικτών, τόνισε ότι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχουν πολιτικές βλέψεις. Αλήθεια, το πιστεύει αυτό ή έτσι το λέει; Γιατί αν δεν το γνωρίζει να τον ενημερώσουμε εμείς ότι από τη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιδιώξει να μπουν ή βρίσκονται ήδη στην πολιτική σκηνή του τόπου. Και επίσης κάτι μας λέει ότι πολλοί περισσότεροι από τη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές, θεωρώντας ότι για να εκλεγείς Δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος είναι αρκετό να δηλώνεις Ολυμπιακάρας. Όταν πάντως όλοι αυτοί θα ψάχνουν την ψήφο τους θα είναι αρκετά αργά.