Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 13:27
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

«Καλώς τους κοριούς του Τσιλιμίνγκα» – Η glamour εμφάνιση στον Αγοραστό






Δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο εδώ και τρεις μέρες, περίπου, και ουδέποτε διαψεύστηκε. Και επειδή είναι πιπεράτο – και αφορά τον μεγάλο πρόεδρο – το φιλοξενούμε με ευχαρίστηση. Αν πάντως κάπου υπάρχουν ανακρίβειες, με την ίδα ευχαρίστηση θα δεχτούμε απαντητικές  δηλώσεις. Διαβάστε λοιπόν:

“Πήγαν στο Valis στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και κρύβονταν από τον ίδιο τον Αγοραστό.

Ο κύριος Μπασδάνης με την σύζυγο του κυρία Χαρανά πήγαν για αλίευση ψήφων, αλλά προσπαθούσαν ταυτόχρονα να κρύβονται και από τον Αγοραστό.

Ο Μπασδάνης ήταν υποψήφιος με τον Τσιλιμινγκα στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και έβγαζε πύρινους λόγους κατά του Αγοραστού.

Κατά πληροφορίες μου και φέτος ήταν να κατεβεί η Χαρανά με τον Τσιλιμίνγκα, αλλά η δουλειά χάλασε γιατί ο Τσιλιμίνγας θεωρούσε αδιανόητο, να δεσμευτεί να κάνει αντινομάρχη Μαγνησίας την Χαρανά.

Τελικά κατάφερε να μπει στο ψηφοδέλτιο της Καπούλα και δεν ντράπηκαν να πάνε και στην εκδήλωση του Αγοραστού μήπως και ψήσουν κανένα αδαή Νεοδημοκράτη να ψηφίσει την Χαρανά.

Για κακή τους τύχη όμως κάποιος φίλος του Αγοραστού και παλιός Μητσοτακικός τους εντόπισε και έπεσε μεγάλο κράξιμο.

Από «καλώς τους κοριούς του Τσιλιμίνγκα» μέχρι «προδότη, Συμπιλίδη της Μαγνησίας» αποκάλεσαν τον κύριο Μπασδάνη. Η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να γράψω ακριβώς τα λόγια που ειπώθηκαν.

ΥΓ Είναι δυνατόν να λέγονται δημόσια τέτοια λόγια για τον κύριο Μπασδάνη και τη σύζυγο του;
Ντροπήηηηηηη…»