Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:22
Αθλητικά

Και τώρα σειρά έχει η ΑΕΚ για το κύπελλο






Ο Βόλος προελαύνει στο πρωτάθλημα με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη, γεγονός που τον έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.

Ωστόσο, από χθες το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Χουάν Φεράντο βρίσκεται στον αγώνα την Πέμπτης (3.00 μ.μ.) με αντίπαλο την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. Εκεί όπου οι «κυανέρυθροι» θέλουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας ώστε να προκριθούν στους «16» του θεσμού και να γράψουν ιστορία.

Βέβαια, ο Βόλος είναι πολύ πιθανόν να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ακόμα και με ήττα, αφού έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Λαμία (σε περίπτωση ισοβαθμίας), ωστόσο το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Πέμπτη το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αλλωστε από την αρχή της χρονιάς οι παίκτες του Βόλου έχουν αποδείξει ότι δεν συμβιβάζονται ούτε με την ισοπαλία και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.