Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:27
Αθλητικά

Και τώρα η μπάλα στους Βολιώτες για τη σωτηρία της ομάδας






Αγώνα δρόμου ξεκινάει από σήμερα ο Γιάννης Θεοδωρίδης, προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ποσό που απαιτείται άμεσα και συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, είναι κοντά στα 40.000 ώστε να πληρωθεί ΙΚΑ και εφορία, ώστε να πάρει η ΠΑΕ ενημερότητες και να μπορέσει να ανεβάσει παίκτες από την ομάδα Νέων.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Οτι για να μπορέσει ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να βρεθούν άμεσα τα χρήματα που απαιτούνται. Διαφορετικά, το μαγαζί γωνία που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου κλείνει.

ΤΩΡΑ λοιπόν απαιτείται γενική συσπείρωση. ΤΩΡΑ απαιτείται γενικός ξεσηκωμός από όλους του Βολιώτες. Από επιχειρηματίες, από πρώην μετόχους και κυρίως από απλούς φιλάθλους.

Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια όλων των Βολιωτών, προκειμένου να βοηθήσουν τον Γιάννη Θεοδωρίδη, ένα δικό τους παιδί, έναν Βολιώτη, που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα βγήκε μπροστά, με σκοπό να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα του κάθε Βολιώτη να δείξει πόσο κοντά είναι στην ομάδα.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα του κάθε οπαδού και φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου να συμβάλει ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

Και όταν λέμε ΤΩΡΑ, εννοούμε ΤΩΡΑ. Διότι το Σάββατο θα είναι πολύ αργά.

Ηρθε λοιπόν η ώρα, να αποδείξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου το πόσο αγαπούν την ομάδα τους. Ηρθε η ώρα να αποδείξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου το πόσο συσπειρωμένοι είναι.

Ηρθε η ώρα να αποδείξουν τη δύναμή τους.