Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:26
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Κάποιος να ενημερώσει τον Μπάμπη…






Τον Μπάμπη Τσαμπάζη κάποιοι θα τον ξέρετε… έκανε πολιτική καριέρα (ο Θεός να την κάνει, δηλαδή…) με το σκεπτικό «καλό παιδί ο Μπάμπης», του έδιναν κάτι συμπληρωματικές θέσεις και όλα καλά… τώρα ο Μπάμπης, ο ΠΑΣΟΚος, θυμήθηκε ότι η προσφορά του στον τόπο δεν εξαντλήθηκε και ξαναεκτίθεται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με το  ψηφοδέλτιο της θυγατέρας του Βαγγέλη, αυτό που λένε της ΝουΔου!

Αλλά ο Μπάμπης είναι πηγή. Ανεξάντλητη πηγή. Ιδεών και προτάσεων.  Και στο FaceBook όπου επίσης διαπρέπει έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό δείχνοντας φωτογραφίες από υπαίθρια γυμναστήρια που φιλοξενούν άλλες πόλεις στην Ελλάδα, με την ευχή (!) να είχαμε κι εμείς τέτοια στον Βόλο.

Και όπως σημειώνει το thenewspaper.gr «επειδή πρόκειται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ξανά με το ψηφοδέλτιο της Καπούλα, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι ήδη υπάρχει τέτοιο γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, ενώ πρόκειται να γίνει άμεσα άλλο ένα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ας μη σοκαριστεί…πείτε το του με τρόπο»!

Στον Μπάμπη!…