Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:21
Τοπικά

Θλίψη για τον θάνατο του 65χρονου φαρμακοποιού Απ. Παπαγεωργίου






Σε ηλικία 65 χρόνων έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα ο γνωστός φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου.
Ο εκλιπών διέμενε στο Βελεστίνο και εκεί διατηρούσε επί 28 χρόνια φαρμακείο. Ήταν παντρεμένος με τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ντίνα Παπαστεργίου και πατέρας τριών παιδιών.

Λόγω έντονης αδιαθεσίας, ο 65χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου και χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βελεστίνο.

 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

Ψήφισμα για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας στο οποίο αναφέρει:

“Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει  την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα”.

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου, αναφέρει:

“Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλίας,  μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους και συνεταίρου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στην  νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα”.

Συλλυπητήρια του ΑΣ Ρήγας Φεραίος

Σε ανακοίνωση του ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος τονίζει: “Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ” εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Απόστολου Παπαγεωργίου για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του”.
Καλό ταξίδι, Απόστολε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ