Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι!






Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι δημόσιες αναφορές, πριν από λίγες ημέρες της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση».

Όπως αναφέρει μόνο το 25% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν». Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την υπονομεύουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί… «Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή», προσθέτει.

Απόσπασμα από την ομιλία της Θεανώς Φωτίου στην Νέα Σμύρνη

«Μας είπε τεμπέληδες, αγράμματους και ότι υπονομεύουμε το έργο της»

Στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Εργασίας, εκφράζοντας την απογοήτευση τους από τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου η κ. Φωτίου, ουσιαστικά είπε ότι: «δεν κάνουν τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και οτι στο υπουργείο που μας ξέρει έναν-έναν, το 15% δουλεύουμε και οι υπόλοιποι την υπονομεύουν».

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την κ. Φωτίου για την στάση της, χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη και την καλούν να ανακαλέσει.
Οι εργαζόμενοι έξω από το κτίριο του υπ. Εργασίας 




 

 

Πηγή: protothema.gr