Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 11:23
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα οργώσω» την Κω για να βρω τον Μπεν, δηλώνει η μητέρα του






Χωρίς αποτέλεσμα, από ότι όλα δείχνουν, ολοκληρώθηκαν μετά από τρεις εβδομάδες οι έρευνες για την ανεύρεση του μικρού Μπεν στο νησί της Κω, εκεί που το 1991 σε ηλικία μόλις 21 μηνών είχε εξαφανιστεί.

Απογοητευμένη η μητέρα του αγοριού, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, λέει ότι πιστεύει ότι ο γιος της είναι εκεί θαμμένος, αλλά δεν μπορούν οι αστυνομικοί να τον βρουν, καθώς όπως λέει, δεν γίνεται να σκάψουν σε κήπους και σπίτι των ανθρώπων που έχουν χτίσει εκεί όλα αυτά τα χρόνια

«Θα οργώσω» όλο το νησί για να βρω τον Μπεν, δηλώνει.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, οι συνταξιούχοι αστυνομικοί που συμμετείχαν το 1991 στις έρευνες για τον Μπεν Νίνταμ δεν πιστεύουν ότι θα βρεθεί θαμμένο το μικρό αγόρι στην περιοχή της Κω όπου έγιναν οι νέες έρευνες καθώς, τα συγκεκριμένα σημεία, τα είχαν ερευνήσει και οι Έλληνες αστυνομικοί πριν 25 χρόνια και μάλιστα δύο φορές, χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες μετά, η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, μίλησε στην Sunday Mirror, απαντώντας ουσιαστικά στη θεωρία των συνταξιούχων αστυνομικών… Η ίδια μίλησε με θερμά λόγια τους Βρετανούς ερευνητές που ανέλαβαν τη νέα έρευνα και τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες. Όπως είπε στη Sunday Mirror “στηρίζει” το σενάριο ότι ο γιος της σκοτώθηκε από εκσκαφέα πριν από 25 χρόνια και ότι στη συνέχεια θάφτηκε κάπου το πτώμα του.

Όσο για τη θεωρία των Ελλήνων συνταξιούχων αστυνομικών, ότι οι καινούριες έρευνες είναι μάταιες, η μητέρα του Μπεν σχολιάζει ότι ο επικεφαλής των τωρινών ερευνών,  Jon Cousins “δε θα σταματήσει ποτέ να αναζητά την αλήθεια, για όσα χρόνια του απομένουν ως ντετέκτιβ. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ όπως και όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν. Ένας άνδρας από την Ελλάδα έχασε δύο μεροκάματα για να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας”.

 

 

Πηγή: protothema.gr