Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:29
Τοπικά

Η μαγεία στο Βόλο συνεχίζεται – «Μουσική…επί τροχών» στους δρόμους της πόλης






Μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση «κινείται» από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στους δρόμους της πόλης. Ένα φορτηγό όχημα μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή και παρουσιάζει συναυλίες τοπικών καλλιτεχνικών σχημάτων εν κινήσει και με στάσεις σε κεντρικά σημεία του Βόλου. Θα πραγματοποιηθούν 15 συναυλίες κατά τη διάρκεια της εορταστική περιόδου και η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με μεγάλη αποδοχή του κοινού και συμμετοχή των δημοτών που συνόδευσαν το όχημα κατά μήκος των οδών Ιάσονος και Δημητριάδος. Την πρώτη συναυλία έδωσε το μουσικό σύνολο «Harvey & Dunkan» με rock μουσική που καταχειροκροτήθηκε από το έκπληκτο κοινό, ενώ βγήκαν αμέτρητες selfie φωτογραφίες νεαρών κυρίως θεατών που κινήθηκαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος.

mosiko-forthgo1

Η δράση που αποτελεί σημαντικό κομμάτι των εκδηλώσεων «Ο Βόλος μας Μαγεύει» του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα 2016 – Πρωτοχρονιά 2017, αποτελεί πρωτοβουλία του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και υλοποιείται από τη δημιουργική ομάδα «Αντηχείο» με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Δημητριάδη.

Η επόμενη «κινούμενη» συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 από τις 19.00 το βράδυ έως τις 21.00 με μουσικό σύνολο αποτελούμενο από τους : Ζωή Τζαλαβρέτα – τραγούδι και  Δημήτρη Δεμίρη, Άγγελο Τσιριγωτάκη, Βαγγέλη Χάνο – ορχήστρα. Το μουσικό όχημα θα κινηθεί επί της οδού Ιάσονος (έναρξη 19.00μμ), στη συνέχεια επί της οδού Δημητριάδος με τρεις στάσεις (Δημητριάδος – Κουμουνδούρου, Δημητριάδος – Τοπάλη, Δημητριάδος – Αντωνοπούλου) και θα καταλήξει για τελευταία στάση στη συμβολή των οδών Ερμού με Κουμουνδούρου.