Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 01:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση από τρομοκράτες και δολοφόνους καταγγέλλει ο Φλαμπουράρης






Για δολοφονική επίθεση κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αναφερόμενος στην «έφοδο» αγνώστων στην οικία του στα Εξάρχεια την οποία «βομβάρδισαν» με τουλάχιστον δέκα μολότοφ. Την ώρα της επίθεσης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο κ. Φλαμπουράρης και η γυναίκα του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

«Όταν ρίχνουνε μολότοφ σε ένα αυτοκίνητο που είναι οι αστυνομικοί; Που βλέπουν ότι είναι οι δύο μέσα και ο ένας απ’ έξω και ρίχνουνε, δεν μπορούσε να δολοφονηθεί; Τραυματίστηκε και ένα παιδί» είπε ο υπουργός Επικρατείας ο οποίος έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για δολοφονική επίθεση, ο κ. Φλαμπουράρης συνεχίζει: «Όταν ρίχνουνε δέκα μολότοφ γύρω από το σπίτι στον τοίχο και στο αυτοκίνητο του γιού μου και είμαστε μέσα και παίρνει φωτιά; Δεν μπορούσαμε να έχουμε δυσάρεστα γεγονότα; Ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστα γεγονότα».

«Ήμουνα μέσα στο σπίτι κι εγώ και η γυναίκα μου μέσα στο σπίτι» συνεχίζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογραμμίζοντας: «Ήταν μια επίθεση που δεν ήτανε απλή, δηλαδή δεν ήτανε στρακαστρούκες… Ήτανε μια επίθεση ταυτόχρονη».

Περιγράφοντας το modus operandi των αγνώστων που επιτέθηκαν στην οικία του ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει ότι έριξαν μολότοφ και στα δύο αυτοκίνητα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς, το αυτοκίνητο της κρατικής ασφάλειας και το αυτοκίνητο του γιου του το οποίο ήταν σταθμευμένο απέναντι.

«Όπως καταλαβαίνετε η φωτιά έπιασε όλο το δρόμο και οδήγησε στο ότι κάηκε και ένα κομμάτι του σπιτιού» εξηγεί ο κ. Φλαμπουράρης.

Επιτίθεται μάλιστα στη ΝΔ λέγοντας ότι η ανακοίνωση της ΝΔ είναι λάθος. «Δείχνει τρομακτική μικροπρέπεια και κατά τη γνώμη μου ουσιαστικά δίνει άφεση αμαρτιών σε αυτούς τους τρομοκράτες και τους δολοφόνους, όταν ουσιαστικά ρίχνει την ευθύνη σε μένα» υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας.