Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:59
Τοπικά

Εντυπωσιακοί αγώνες Jet Ski και απονομή επάθλων στην παραλία του Βόλου






Με επιτυχία ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski «Acropolis Jet Raid Greece 2017». Η αυλαία των αγώνων θα πέσει σήμερα, Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 στην παραλία του Βόλου, όπου στις 5.00 και τις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι αγώνες στο κομμάτι της παραλίας μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου – Ηρώου, πλησίον της παραλιακής οδού, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα. Στις 7.00μ.μ. στην εξέδρα που έχει στηθεί στην περιοχή του Ηρώου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των επάθλων των νικητών.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και υλοποιήθηκαν στις περιοχές του Βόλου, της Αγριάς, των Αλυκών, της Αμαλιάπολης και στη θαλάσσια περιοχή Σκιάθου και Σκοπέλου. Η υποδοχή και φιλοξενία των αθλητών στο σύνολο της περιοχής της Μαγνησίας υπήρξε ιδιαίτερα θερμή και η συνεργασία μεταξύ των Δήμων, των Λιμενικών Αρχών, του ΕΚΑΒ και των τοπικών συλλόγων και φορέων έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τη διοργάνωση.

Τις αθλητικές ομάδες συνοδεύουν δημοσιογράφοι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης από τις χώρες προέλευσης και ήδη το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από εντυπωσιακά video περιοχών της Μαγνησίας και των Σποράδων. Ιδιαίτερη προβολή της περιοχής έχει πραγματοποιηθεί στη Γαλλία, καθώς ήδη τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας έχουν παρουσιάσει εκτενή ρεπορτάζ των αγώνων.

Η επιτυχία της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή οδήγησε σε συζητήσεις μεταξύ της δημοτικής αρχής και των διοργανωτών, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία και ο Βόλος να φιλοξενεί σε ετήσια βάση παγκόσμιας διάστασης event αγώνων Jet Ski και να καθιερωθεί η πόλη ως προορισμός αθλητικού τουρισμού για το συγκεκριμένο άθλημα.