Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:04
Τοπικά

Εκδικάζεται η μήνυση του δημάρχου Αλμυρού κατά συνδικαλιστών






Μεθαύριο Παρασκευή 28 Απριλίου, εκδικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Αλμυρού κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου και της γραμματέως Εύης Καρυδάκη.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται ότι η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών διώξεων υπαλλήλων, με “περιτύλιγμα” την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ξεκάθαρο στόχο την τρομοκρατία τους. «Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στα Δικαστήρια του Βόλου, στις 9 το πρωί.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ.