Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:05
Παραπολιτικά

Εγκώμια βουλευτή για Αχιλλέα Μπέο – Και έργο κάνει και δεν φοβάται να πει τα πάντα






Τα ιδιαιτέρως θετικά σχόλια του Μάριου Γεωργιάδη, βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων στην Α΄ Αθηνών “εισέπραξε” ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και μάλιστα on air, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξής του στο TRT και το Σωτήρη Πολύζο.

Ο Βουλευτής που παρακολουθούσε από το στούντιο της Αθήνας τη συζήτηση δεν εφείσθη επαίνων για το Αχιλλέα Μπέο και το έργο του προκαλώντας νέους νευρικούς κλονισμούς στα θλιβερά πια πολιτικά καρτούνς της πόλης που έχουν περιέλθει σε κατάσταση μόνιμης υστερίας. Και η αλήθεια είναι πως με τα όσα είπε για τον Δήμαρχο του Βόλου όχι απλό κλονισμό, αλλά βαριά βλάβη θα μπορούσε να προκαλέσει στους “κολλημένους” και φανατικούς εχθρούς του Αχιλλέα Μπέου. Διαβάστε τις δηλώσεις:

«Πολύ ενδιαφέρουσα η συνομιλία που είχατε με το Δήμαρχο. Είναι απολαυστικός και σε άλλον τόνο από τους ανθρώπους που γενικότερα ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι και ευθύς άνθρωπος. Απ’ ότι δε έχω ακούσει παράγει και έργο, παρά το ότι κάποιοι είναι αντίθετοι. Δεν είχαμε πει ποτέ ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητά του ή κάτι τέτοιο, αλλά γενικότερα έχω ακούσει θετικά σχόλια για ένα δυναμικό άνθρωπο. Δεν φοβάται να πει τα πάντα»

Το βίντεο με τη συνέντευξη Γεωργιάδη. Οι δηλώσεις είναι στην αρχή του.