Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 21:07
Τοπικά

Εγκαινάστηκε το “στολίδι” της Αγριάς – Aχ. Μπέος: “Δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους” (photos)






Χρειάστηκε να περιμένουν πολλά χρόνια οι κάτοικοι της Αγριάς για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς, ωστόσο σήμερα ήρθε η ώρα για να αισθάνονται χαρούμενοι.

Επειτα από πολλά χρόνια, το κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς ολοκληρώθηκε και σήμερα παραδόθηκε για τις ανάγκες της περιοχής και της νεολαίας.

Τα εγκαίνια του νέου κλειστού της Αγριάς πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος, ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, καθώς και πολλοί επίσημοι μεταξύ των οποίων η Ζέττα Μακρή και ο Γ. Καλτσογιάννης.

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος φανερά ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση ενός ακόμη σημαντικού έργου, τόνισε: «Όπως και άλλα έργα που τόσο είχε ανάγκη η πόλη μας κρίναμε απαραίτητο το έργο αυτό, που ήταν βαλτωμένο γιο πολλά χρόνια τώρα, να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί για τις ανάγκες της περιοχής και ιδιαίτερα της νεολαίας μας. Είναι ένα στολίδι. Σήμερα κάνουμε τα εγκαίνια με την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου και της Εθνικής Εφήβων και με ένα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ και ελπίζω να πάρω κι εγώ το δεύτερο χρυσό μετάλλιο.

Η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους.

Σε ερώτηση για το αν στέλνει κάποιοι μήνυμα στους επικριτές του, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κι πολλοί επικριτές. Σε κάθε περίπτωση κρινόμαστε από τον κόσμο, κριθήκαμε και θα κριθούμε ξανά και όχι από τους πολιτικούς απατεώνες που κατέστρεψαν τον τόπο μας”.

 

Κατάμεστο το κλειστό της Αγριάς

Οπως ήταν αναμενόμενο, το κλειστό της Αγριάς ήταν κατάμεστο γι αυτή την τόση σημαντική ημέρα για τους κατοίκους της Αγριάς. Τα έσοδα δόθηκαν σε Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ, Φλόγα, Συλλόγου Καρκινοπαθών, οι εκπρόσωποι των οποίων βράβευσαν το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Επίσης στα σημερινά εγκαίνια βραβεύτηκαν ο Παναγιώτης Λιαδέλης από Αχιλλέα Μπέο, ο Γιώργος Καλαϊτζής από τον Κώστα Αγοραστό, ο Νίκος Μπουντούρης από τον Γιώργο Βλιώρα,ο Νίκος Φιλίππου από τον Μιχάλη Καπουρνιώτης (το βραβείο παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Φαρμάκης), ενώ τον Γιώργο Βασιλακόπουλος βράβευσε ο Κώστας Θεοδώρου.