Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:35
Τοπικά

Διαψεύδονται τα παραμύθια των ΜΜΕ της διαπλοκής για παραίτηση Καντόλα – Αχ. Μπέος: Εμείς δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ






Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που έχουν προέλευση τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής και αναφέρονται σε δήθεν εξαναγκασμό σε παραίτηση από το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, της κ. Βιολέτας Καντόλα, προχώρησαν σήμερα τόσο ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και ίδια η αντιδήμαρχος, κ. Βιολέτα Καντόλα,

Μάλιστα η κ. Καντόλα στη σημερινή συνεδρίαση παρευρέθηκε κανονικά.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου για το θέμα αυτό τόνισε «Εποχές Μήτρου, Βούλγαρη και Σκοτινιώτη, η νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να ζήσει. Είμαστε ένα για το καλό της πόλης. Απόψεις, διαφωνίες και τριγμοί, μπορεί να υπάρχουν στη Δημοτική Ομάδα πριν τα Συμβούλια. Οι αποφάσεις όμως είναι ομόφωνες προς όφελος των πολιτών. Λογικό είναι ο καθένας να λέει την άποψή του, αλλά μέχρι εκεί. Έξω οι αποφάσεις είναι ομόφωνες. Δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίζει ο καθένας ό,τι θέλει».
Την έκπληξή της για τα δημοσιεύματα δεν έκρυψε η κ. Καντόλα, η οποία όπως είπε «Η απόδειξη ότι δεν ισχύουν όσα γράφηκαν είναι ότι είμαι στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ για να ασκήσω τα καθήκοντά μου. Η Δημοτική Ομάδα παραμένει αραγής και συμπαγής και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σενάρια περί αποχωρήσεων και παραιτήσεων. Εγώ δεν κατέθεσα κανένα έγγραφο στο Πρωτόκολλο, για παραίτηση και ούτε ο δήμαρχος με έχει παραιτήσει.
Η Δημοτική Ομάδα είναι συμπαγής και ας σταματήσουν όσοι ψάχνουν τέτοιους τρόπους για να την παραιτήσουν και δεν μπορούμε να λειτουργούμε με φήμες. Είμαι εδώ και θα ασκήσω τα καθήκοντά μου, όπως με εξέλεξαν οι δημότες και αν ποτέ υπάρξει διαφωνία μ’ εμένα και τον Δήμαρχο, θα το μάθετε πρώτα από μένα πρώτα. Είμαι άνθρωπος που έχω λόγο και ότι έχω να πω το λέω δημόσια».