Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:12
ΒόλοςΤοπικά

Διατακτικές των 50 ευρώ μοίρασε ο Δήμος Βόλου






Εν όψει των Χριστουγέννων διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Δήμου Βόλου διατακτικές των 50 ευρώ η κάθε μία από την ΕΒΟΛ και της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα καθημερινής παροχής εκ μέρους της συνεταιριστικής βιομηχανίας φιαλών γάλακτος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παράλληλα με τις ενισχύσεις που δίνονται ανά περίπτωση για άλλες κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μοίορασε τις δωροεπιταγές, προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου “ΕΒΟΛ” και της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, σε ωφελούμενους προγραμμάτων του τμήματος κοινωνικής προστασίας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η δημοτική αρχή του Βόλου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, εκφράζουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς στο πλαίσιο της σημαντικής κοινωνικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν, συνεχίζουν να ενισχύουν τις δράσεις και τις δομές του Δήμου Βόλου, υπέρ αναξιοπαθούντων συμπολιτών και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Ο Δήμος Βόλου οφείλει να αναδείξει και να επισημάνει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΒΟΛ και του προέδρου της και να καλέσει και άλλες επιχειρήσεις, που έχουν τη δυνατότητα, να τη μιμηθούν, ενισχύοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο στήριξης εκατοντάδων συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και δυστυχώς συνεχώς αυξάνουν».