Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024 06:12
Τοπικά

Διαβάστε σήμερα στο ΝΕΟ ΤΥΠΟ






Εντυπωσιακά τα ευρήματα δηοσκόπησης της GPO – Στο 60,8% η δημοφιλία του νυν Δημάρχου και 49,3% η διάθεση των ερωτηθέντων να τον ψηφίσουν και πάλι! – Το 54,8% των κατοίκων του Βόλου δηλώνουν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι από το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής.

Την παγίωση ενός ισχυρού πλειοψηφικού ρεύματος στην τοπική κοινωνία για τον Αχιλλέα Μπέο και τη σημερινή Δημοτική Αρχή καταγράφει με τρόπο εντυπωσιακό δημοσκόπηση της εταιρίας GPO για λογαριασμό της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Μάλιστα τα ευρήματα της έρευνας είναι τέτοια που επιτρέπουν ακόμη και τη διατύπωση εκτιμήσεων – αξιολογήσεων όπως αυτής για πολιτική ηγεμονία του Αχιλλέα Μπέου και της αυτοδιοικητικής του παράταξης, χωρίς τον κίνδυνο της υπερβολής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δημοσκόπηση έγινε σε χρόνο όχι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τη Δημοτική Αρχή αφού ήταν σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση (λυματο)λάσπης από το γνωστό σύστημα διαπλοκής («πολιτικών» και ΜΜΕ), αλλά και νωπή ακόμη η ταλαιπωρία μεγάλου τμήματος του πληθυσμού από την προβληματική του υδροδότηση, λόγω των συνεπειών της σφοδρής κακοκαιρίας που προηγήθηκε.

Παρά ταύτα στην διάθεση ψήφου, ο Αχ. Μπέος -παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αργία- συγκεντρώνει ποσοστό 49,3% έναντι μονοψήφιων ποσοστών που καταγράφουν οι άλλοι υποψήφιοι και το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει ξεκάθαρα είναι η δυναμική της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και η έλλειψη ισχυρής αντιπολίτευσης

ΣΕΛΙΔ 4-5