Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 06:05
Τοπικά

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Οι 27 σύμβουλοι της πλειοψηφίας λένε ομόφωνα ΟΧΙ στη διαπλοκή!






Ανακοίνωση – κόλαφος κατά όσων απεργάζονται σενάρια διάσπασης – Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Δήμαρχος μας

 

Με μια ιδιαίτερα σκληρή, αλλά και αποκαλυπτική, ομόφωνη ανακοίνωση, και οι 27 σύμβουλοι τη ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής το Δήμαρχο. Αχιλλέα Μπέο, καταδικάζουν απερίφραστα κάθε προσπάθεια υπονόμευσης και διάσπασης τους, με σενάρια και φήμες που διακινούνται από τους γνωστούς κύκλους της διαπλοκής και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι παραμένουν ενωμένοι, ανεξαρτήτως θέσεων και αξιωμάτων, υπό τη δημαρχία του Αχιλλέα Μπέου

 

Η δήλωση της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, έχει ως εξής:

Ο βρόμικος πόλεμος, χωρίς το παραμικρό στοιχείο ηθικής, ευπρέπειας και εντιμότητας, κατά της Δημοτικής Αρχής του Βόλου και προσωπικά κατά του Δημάρχου μας, κ. Αχιλλέα Μπέου, από το γνωστό διαπλεκόμενο κύκλωμα της πόλης μαίνεται.

Ένα συνονθύλευμα από πολιτικούς τυχοδιώκτες και απατεώνες , δημοσιογραφικά σκουπίδια και νταβατζήδες του χώρου, αλλά και μωροφιλόδοξους και αφελείς και άφρονες παραγοντίσκους, συνεχίζουν να βιάζουν και να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, να σπιλώνουν, να υβρίζουν και να συκοφαντούν πρόσωπα και συνειδήσεις.

Και όλα αυτά στην απέλπιδα προσπάθεια τους όχι μόνο να εκδικηθούν αλλά και να ανακτήσουν μέρος, έστω, του χαμένου παραδείσου, που αποτελούσε γι αυτούς και τα ιδιοτελή και ύποπτα συμφέροντα τους η ανεξέλεγκτη νομή της εξουσίας του Δήμου και η αδιαφανής διαχείριση των πόρων του.

Επειδή τα όσα τεκταίνονται είναι γνωστά, όπως γνωστές στους πολίτες είναι και οι ταυτότητες αυτών που σχεδιάζουν και εκτελούν αυτές τις αθλιότητες, ξεκαθαρίζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο τα εξής:

Ο Αχιλλέας Μπέος, παρά την προσωρινή προσωπική του περιπέτεια, ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Δήμαρχος μας, αφού εκείνος συγκρότησε και ίδρυσε την αυτοδιοικητική μας παράταξη, μακριά από τις όποιες κομματικές και διαπλεκόμενες πρακτικές και με βάση το όραμά του για την πόλη και την τοπική μας κοινωνία που ταυτίζονται απόλυτα.

Εμείς και σήμερα ενωμένοι σαν μια γροθιά, ατσαλωμένοι από τη βρομιά και τη δυσώδη πολεμική που δεχόμαστε συνεχίζουμε χωρίς καμία έκπτωση ή υπαναχώρηση το έργο που μας ανέθεσαν οι πολίτες και θα το ολοκληρώσουμε, χωρίς παλινωδίες και ταλαντεύσεις το 2019!

Δηλώνουμε προς όλους αυτούς τους αποτυχημένους και ξεπερασμένους από την ίδια τη ζωή ότι προφανώς δεν είμαστε ίδιοι και ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, ονειρευόμενοι διασπάσεις, εντάσεις και ανταγωνισμούς. Η συμμετοχή μας, για την οποία είμαστε υπερήφανοι, σε αυτή τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, δεν έγινε μετά από διαπραγματεύσεις και δοσοληψίες με τον επικεφαλής μας Δήμαρχο, Αχ. Μπέο, αλλά στη βάση κοινών στόχων και ονείρων. Και έτσι συνεχίζουμε, ανεξαρτήτως θέσης και όποιου αξιώματος κατέχει κάποιος ή κάποια από εμάς και τώρα και στο μέλλον.

Εχοντες συνείδηση της τεράστιας ευθύνης που αναλάβαμε απέναντι στους πολίτες, εκδιώκοντας όλους αυτούς που δεκαετίες τώρα ταλάνιζαν την πόλη και τους πολίτες, έχοντας μας καταδικάσει στην υπανάπτυξη και στο τέλμα, την ώρα που οι ίδιοι απολάμβαναν προκλητικά και αήθη προνόμια για τους εαυτούς τους και τις παρέες τους, δηλώνουμε και πάλι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με πάθος και εντιμότητα τον αγώνα μας.

Οι θέσεις δεν αποτελούν προϋπόθεση προσφοράς για μας και όσους προσπαθούν να καλλιεργήσουν μια τέτοια αναληθή εικόνα στην κοινή γνώμη τους καταγγέλλουμε σαν κοινούς συκοφάντες και άθλιους ψεύτες. Άλλωστε, και το έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν, οι παραιτήσεις μας βρίσκονται στην διάθεση του Δημάρχου μας.

Κριτήριο των πράξεών μας είναι η βούληση του λαού και όχι οι επιθυμίες και οι υποδείξεις των αθλίων της διαπλοκής, είτε αυτοί είναι πολιτικοί, είτε δημοσιογραφούντες (γερο-λαδάδες κα). Τελεία και παύλα.