Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 12:52
Αθλητικά

Δεκτό το αίτημα του Αχιλλέα Μπέου να κληθούν ως μάρτυρες ποδοσφαιριστές






Δεκτό από το δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση “Κoriopolis”, έγινε το αίτημα του Αχιλλέα Μπέου να κληθούν ως μάρτυρες ποδοσφαιριστές (εν ενεργεία και παλαίμαχοι) που είχαν συμμετάσχει σε αγώνες που η UEFA τους έχει χαρακτηρίσει χειραγωγημένους.

Η εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας στο αίτημα του Αχιλλέα Μπέου ήταν αρνητική, ωστόσο το δικαστήριο το έκανε δεκτό. Έτσι, από την λίστα που είχε προταθεί, αποφασίστηκε να κληθούν μεταξύ άλλων οι Καπάνταης, Κόρμπος, Καρακώστας, Δωροβίνης και άλλοι.

 

Καλείται ο Μαρινάκης για κατάθεση!

 

Ένας από τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των μαρτύρων στη δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, είναι και αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει απαλλαγεί δια βουλεύματος για την εν λόγω υπόθεση και έχει μετατραπεί σε μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο γραμματέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επικοινώνησε ήδη με την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού και ενημέρωσε πως σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις θα πρέπει να παραστεί για να καταθέσει.

Αναμένεται πλέον να μάθουμε σε ποια ημερομηνία θα γίνει αυτό, με το δικαστήριο να έχει προγραμματίσει μέσα στον Μάρτιο άλλες τρεις συνεδριάσεις. Δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να εμφανιστεί σε μία από αυτές.

Από εκεί και πέρα, το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 120 ευρώ στον Βίκτωρα Μητρόπουλο και στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη γιατί δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Παράλληλα, διέταξε την βίαιη προσαγωγή και των δύο, προκειμένου να εμφανιστούν στην επόμενη δικάσιμο (20/3).