Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:51
ΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου: Σουρεαλιστικό μπάχαλο – Ο μπαμπάς θα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και θα αγωνίζεται για την θυγατέρα του και τη… ΝΔ!!!






Ο πατέρας θα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ («Επιλογή Ευθύνης») και παράλληλα θα δίνει μάχη για να κερδίσει τις εκλογές η κόρη του για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας! Τη σουρεαλιστική αυτή κατάσταση πιθανόν θα βιώσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με την οικογένεια Καπούλα, στην οποία κληρονομικώ δικαίω (!) δόθηκε η στήριξη από τη ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα με απειλές προς τους διαφωνούντες, την ίδια ώρα που το πιο επιφανές μέλος της πιθανότατα θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σκοτινιώτη, που έγινε λαγός από την έναρξη σχεδόν αυτής της δημοτικής περιόδου!

Όλα αυτά θα συμβούν σύντομα καθώς αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας για αντικαταστάσεις των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «Μαζί για το Βόλο», «Επιλογή Ευθύνης» και την παράταξη του κ.Πατσιαντά, απέστειλε η δημοτική αρχή Βόλου, που συστηματικά εδώ και μήνες απέχουν από τις συνεδριάσεις του οργάνου

«Υποβάλαμε τα έγγραφα στην Αποκεντρωμένη και περιμένουμε από την παράταξη του Σκοτινιώτη να έρθει στα έδρανα ο Βαγγέλης Καπούλας που είναι ο επόμενος στη σειρά. Θα τον καλέσουμε να τιμήσει το κόμμα της ΝΔ», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε πως στο πλαίσιο των αλλαγών αναλαμβάνει πρόεδρος στον ΔΟΕΠΑΠ για να υπηρετήσει μεταξύ άλλων τον πολιτισμό ο Α. Γαλάτης και αντιπρόεδρος ο Α. Ζαρκάδας -Βεργής.