Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:21
LIFE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της, η Ιωάννα Μπέλλα και η πλεκτάνη






O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για όλα όσα την έχουν στενοχωρήσει μετά την επιστροφή της από τη Μαδαγασκάρη και το Nomads. Το μοντέλο μίλησε στο The 2Night Show για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης, αλλά και όσα συνέβησαν πίσω στην Ελλάδα, όσο εκείνη έλειπε.

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι ότι υπερβάλλω εγώ, επειδή είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη» είπε για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη.

Η ιστορία με τον σύντροφό της και την Ιωάννα Μπέλλα

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έχουν ειπωθεί βαριές κατηγορίες, πως δηλαδή ο σύντροφός μου έχει παράλληλη σχέση» είπε το μοντέλο στη συνέχεια για την ιστορία που προέκυψε με τον σύντροφό της και την Σταρ Ελλάς. «Ντρέπομαι πάρα πολύ για άτομα που είχα δίπλα μου και άτομα που τα συμπαθούσα και τα είχα στην καρδιά μου» πρόσθεσε και εξήγησε πως, εν προκειμένω, δεν αναφέρεται στην Ιωάννα Μπέλλα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανέλαβε πως επρόκειτο για μια καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος της. «Κι όλο αυτό έγινε μόνο με δόλο τη δημοσιότητα και να κάνουν απλά κακό» πρόσθεσε. Εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο όπως είπε, ήταν πως τα δημοσιεύματα εκείνα στενοχώρησαν την οικογένειά της. «Κι ο σύντροφός μου στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Εγώ ήμουν στο Nomads, εκείνος έχασε κιλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αποχώρηση από το Nomads

Η πρώην παίκτρια του Nomads εξήγησε πως η έλλειψη του συντρόφου της, της στοίχισε πολύ και ήταν ουσιαστικά ο λόγος που αποχώρησε. Η Δήμητρα Αλεξαναδράκη τόνισε πως η αποχώρησή της δεν αφορούσε σε όσα γράφτηκαν για εκείνον. «Δεν έμεινα στο δημοσίευμα, ήξερα ότι θα βγω έξω και μια λογική εξήγηση θα υπάρξει» είπε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η επικοινωνία με την Ιωάννα Μπέλλα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε επίσης, πως επικοινώνησε με την Ιωάννα Μπέλλα, λίγο πριν εκείνη φύγει για την Ταϊλάνδη και το διαγωνισμό Miss Universe. «Ανακάλυψα πράγματα στην πορεία που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη» επανέλαβε μιλώντας, όπως είπε και για την Ιωάννα Μπέλλα. «Δεν θέλω να αναφερθώ ξανά, ούτε στην Ιωάννα Μπέλλα, ούτε σε κανέναν» σχολίασε και πρόσθεσε: «Τόσο καιρό προσπάθησα να προστατεύσω με χίλιους τρόπους την Ιωάννα, η Ιωάννα δεν έκανε το ίδιο για έμενα».