Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:52
ΠολιτισμόςΤοπικά

Συναυλία με τη Σοφία Βόσσου και τον Στέφανο Κάκκο στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας






Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, προγραμματίζει στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου, μία μοναδική μουσική βραδιά, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), με τη γνωστή και αγαπημένη Σοφία Βόσσου. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος και ανερχόμενος Βολιώτης τραγουδιστής – μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κάκκος.

Η Σοφία Βόσσου θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τις πρόσφατες δισκογραφικές της δουλειές, ενώ ο Στέφανος Κάκκος θα μας παρασύρει με τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και γνωστές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου, με το δικό του ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ύφος.

Μαζί τους θα απολαύσουμε τα «Άνοιξη», «Φιλαράκι» «Βουτιά στο κενό», «Δειλά δειλά» και πολλά ακόμη. Στα πλήκτρα συμμετέχει ο εξαίρετος μουσικός Δημήτρης Παραράς.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών προέκυψε δυο χρόνια πριν, μετά τη διάκριση του Στέφανου Κάκκου σε ένα μουσικό διαγωνισμό, όταν τραγούδησαν μαζί το ντουέτο με τίτλο «Βουτιά στο Κενό», σε στίχους και μουσική του Αντρέα Λάμπρου. Πέρυσι κυκλοφόρησε  το νέο ντουέτο των δύο ερμηνευτών, συγκεκριμένα το γνωστό κι αγαπημένο τραγούδι «Άνοιξη» σε μια φρέσκια διασκευή.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.doepap.gr  και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».