Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:48
Τοπικά

Γ.Μουλάς “Σας παρακαλώ λίγο σεβασμό στα θύματα του Ολοκαυτώματος κυρία Οικονόμου”






Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Γιώργο Μουλά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση στις ανεκδιήγητες αιτιάσεις των συμβούλων της ελάσοονας μειοψηφίας για το θέμα του Ολοκαυτώματος.

Προ ημερών είχα δηλώσει με χιούμορ, ότι αν οι ανοησίες, που ακούγονται από την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» ήταν εργόχειρο, τότε θα είχαν πλέξει αμέτρητα πουλόβερ. Φαίνεται, ότι από την υπέρμετρη εμπάθεια τους προς την Δημοτική Αρχή δεν υπολογίζουν ούτε μνήμες ούτε υπολήψεις ατόμων.
Η βρώμικη και κατάπτυστη ανακοίνωσή τους, που προσπαθεί με ευκαιριακό και λαϊκίστικο τρόπο να μπλέξει την Δημοτική Αρχή και εμένα σε φανταστικά σενάρια αντισημιτισμού, προκαλούν αηδία και φανερώνουν το ποιόν της κυρίας Οικονόμου.
Πεδίο αντιπολιτευτικής δράσης στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει τεράστιο. Η ανικανότητα τόσο αυτής, όσο και του προκατόχου κ. Σκοτινιώτη, εμπνευστή τέτοιων τοποθετήσεων, κατ’ αρχή προκαλούσαν θυμηδία. Με την σημερινή όμως ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας την μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Προκειμένου να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση, δεν σέβονται ούτε την μνήμη των θυμάτων ούτε ακόμη και τους συμπολίτες μας.
Αλλά δεν θα πρέπει το γεγονός αυτό να μας εκπλήττει. Τέτοιοι άνθρωποι ήταν και τέτοιοι θα παραμείνουν. Δυστυχώς, όλος αυτός ο ελεεινός πολιτικός συρφετός διοίκησαν την χώρα και την πόλη μας για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ, που φτάσαμε. Άνθρωποι, χωρίς τη στοιχειώδη ηθική και πολιτική ευπρέπεια, αντί να συνετιστούν, σήμερα, που ο λαός του Βόλου τους έστειλε στο περιθώριο, συνεχίζουν την ίδια διεφθαρμένη και ποταπή τακτική τους. Πρέπει να αντιληφθούν, ότι κανείς πλέον δεν τους εκτιμά, όλοι τους έχουν καταλάβει τι παιδάκια είναι και για αυτό θα πάνε οριστικά και δια παντός στα σπίτια τους.