Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:15
Τοπικά

Για βιαιοπραγία σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου καταγγέλλεται ο Λημνιός – Στο Νοσοκομείο ο άτυχος εργαζόμενος – Απούσα η αστυνομία!






Πρωταγωνιστής σοβαρού επεισοδίου σε βάρος υπαλλήλου της υπηρεσίας Πρασίνου φέρεται ο κατά δήλωσή του οικολόγος, Στέλιος Λημνιός, γνωστός από πολλά περιστατικά επεισοδίων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βιαιοπράγησε εναντίον του, όταν ο τελευταίος μετέβη στην οδό Καραμπατζάκη, μαζί με άλλους συναδέλφούς του, προκειμένου να εκτελέσουν προγραμματισμένες από την υπηρεσία του εργασίες!

Ο υπάλληλος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για πολλή ώρα – ίσως και μέχρι τώρα – δεν εμφανίσθηκε η αστυνομία, καίτοι εκλήθη, στον τόπο του συμβάντος, ίσως γιατί ο κ. Τόλιας έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί!

Ανακοίνωση – καταγγελία του Δήμου Βόλου

Για το θέμα από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Θύμα βιαιοπραγίας από τον γνωστό, από αλλεπάλληλα επεισόδια, Στέλιο Λημνιό, έπεσε υπάλληλος του Δήμου μας  (υπηρεσία πρασίνου) που διέπραξε το…ατόπημα (κατά την «προοδευτική» αντίληψη) να επιτελέσει το καθήκον του, υλοποιώντας προγραμματισμένες εργασίες στην οδό Καραμπατζάκη.

Ο άτυχος υπάλληλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο Στο Νοσοκμείο Βόλου, ενώ ο Λημνιός και η ομάδα της οποίας ήταν επικεφαλής, παρέμεναν για μία και πλέον ώρα ανενόχλητοι στο σημείο του θλιβερού επεισοδίου, αφού η Αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε αμέσως δεν θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει, ίσως από σεβασμό του κ. Τόλια στις «οικολογικές» ευαισθησίες του δράστη.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και καλούμε την Αστυνομία να επιτελέσει επιτέλους το καθήκον της, εγκαταλείποντας την τουλάχιστον περίεργη λογική της να προστατεύει τους θύτες και όχι τα θύματα.

Καλούμε επιτέλους τις μειοψηφίες να αντιληφτούν ότι η υπονομευτική και διχαστική λογική τους όχι μόνο πολιτικά, έστω και μικροπολιτικά, οφέλη δεν θα τους επιφέρει, αλλά αντίθετα μέσω της πόλωσης και του διχασμού θα επιφέρει καταστροφικές παρενέργειες στο σύνολο της κοινωνίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τέλος σημειώνουμε με αγανάκτηση την απαράδεκτη και εγκληματική ενέργεια να χρησιμοποιηθούν μαθητές παρακείμενου σχολείου ως «όπλο» για την εκπλήρωση των ιδιοτελών και ενίοτε υπόπτων μεθοδεύσεων διαφόρων ομάδων και προσώπων.

Η φωτογραφία είναι ΑΡΧΕΙΟΥ