Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:27
Τοπικά

Βόλος 2016: Κλέβουν από κινητά μέχρι…κολυμπήθρες!!!






Απίστευτο και όμως αληθινό. Και συνέβη στην πόλη μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η κλοπή της…κολυμβήθρας από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων!

Πρόκειται για ένα 23χρονο γνωστός στις αρχές για κλοπές, που , στις 12 Οκτωβρίου τα ξημερώματα μπήκε στην Εκκλησία και έκλεψε την κολυμβήθρα, απροσδιορίστου αξίας.

Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες, στην κατοχή του βρέθηκε η κολυμπήθρα η οποία αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα.

Έκλεψε κινητό αξίας 950 €

Ένας 29χρονος υπήκοος Ουζμπεκιστάν είναι ο δράστης κλοπής κινητού τηλεφώνου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας την περασμένη Τετάρτη.
Ο δράστης στις 12 Οκτωβρίου εισήλθε στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας και εκμεταλλευόμενος ολιγόωρη αβλεψία ενός 41χρονου του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνό αξίας 950 €.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλεμμένο τηλέφωνο που αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Τέλος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 25χρονος στο κέντρο του Βόλου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,89 γρ.