Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 19:59
Τοπικά

Βόλος: Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα της ΦΛΟΓΑΣ






Πολλές εκατοντάδες πολιτών, κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί, στην παραλία του Βόλου και έτρεξαν για την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 11:15 από το ύψος που είναι «δεμένη» η Αργώ, αφού προηγήθηκε ένα σύντομο χορευτικό δρώμενο.

floga

Ο αγώνας είχε  συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε  μία μικρή διαδρομή, περίπου των 2 χιλ. ο καθένας, με τον δικό του  ρυθμό.

Στους τρεις πρώτους νικητές της κατηγορίας ανδρών – γυναικών απονεμήθηκαν μετάλλια. Νικητές στην κατηγορία ανδρών ήταν οι Παναγιώτης Ψαρρός, Γρηγόρης Σχιζοδήμος και Βασίλης Κουκουτής, ενώ στις γυναίκες στις τρεις πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι Βερόνικα Σκρέττα, Χαρίκλεια Τσιτσιγιάννη και Γεωργία Ζούζουλα. Tιμητικές πλακέτες δόθηκαν και στις εθελοντικές οργανώσεις που βοηθούν κάθε χρόνο στη διοργάνωση του αγώνα. Πρόκειται για τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου και για την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Την δική τους ξεχωριστή παρουσία ενισχύοντας το έργο της «Φλόγας» έδωσαν και μέλη του συλλόγου κινητικά αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

  gloga2

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου,ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας , ενώ στον αγώνα έλαβε μέρος-μεταξύ άλλων- και ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου.

ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΑ ΑΛΕΞΙΟΥ (από τη σελίδα τη στο facebook)