Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 09:25
Τοπικά

Βόλος: Ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου






Ακόμα μια δημιουργική χρονιά για τους σπουδαστές, τους εκπαιδευτές  και τη διοίκηση του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου έφτασε  στο τέλος της. Η προσπάθεια  που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς και τα αποτελέσματά της, θα παρουσιαστούν μέσα από τα έργα των σπουδαστών στην ετήσια  έκθεση της σχολής, έκθεση που αποτελεί θεσμό πλέον για τα εκπαιδευτικά – και όχι μόνο – δρώμενα της πόλης μας .

Έργα των σπουδαστών, μαθήματα, συμμετοχές σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά ταξίδια, κινητικότητες Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, projects σε αληθινό χρόνο, σεμινάρια και διάφορες δράσεις αποτυπώνονται στις παρουσιάσεις των ειδικοτήτων, της Γραφιστικής, της Διακόσμησης, του Ενδύματος, του Κοσμήματος,της Συντήρησης έργων Ζωγραφικής και της Φωτογραφίας.

Νόστιμα εδέσματα και γλυκά, θα δημιουργήσουν  σπουδαστές της  ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης, ενώ σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων θα ετοιμάζουν δροσερά cocktails,  με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους,  για τους επισκέπτες.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο -που ξεκινά η επόμενη χρονιά- και θα είναι επισκέψιμη από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2421056446 ή να επισκεφθείτε το site :www.diek.gr.