Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:26
ΒόλοςΤοπικά

Βαρύ ατόπημα της «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»: Λογόκρινε δηλώσεις του Αχ. Μπέου και αλλοίωσε το νόημα – «Διόρθωσε» υπό την απειλή μήνυσης!






Βαρύτατο ολίσθημα συνιστά η ενέργεια σε βάρος του Αχ. Μπέου και της Δημοτικής Αρχής Βόλου από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», συντάκτης της οποίας λογοκρίνοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου για την αγορά λεωφορείου για την μετακίνηση μαθητών με αναπηρία, επιχείρησε να τον εμφανίσει όχι απλώς αδιάφορο, αλλά και εχθρικό σε μια τέτοια προοπτική.

Η αντίδραση του κ. Μπέου ήταν άμεση και καταλυτική, μίλησε, διαρκούσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκληρά και απαξιωτικά λόγια για τον εκδότη και τους συντάκτες του συγκεκριμένου ΜΜΕ, προειδοποίησε με μηνύσεις οπότε οι υπεύθυνοι του site της «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», έσπευσαν να καλύψουν την χονδροειδέστατη, ντροπιαστική, για την ιστορία της εφημερίδας και την ίδια την δημοσιογραφική δεοντολογία πράξη τους, προσθέτοντας την απαλειφθείσα φράση “Η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ έχει βγάλει κωδικό για το 2019 για το λεωφορείο” που αλλάζει όλο το νόημα και αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Η πρώτη δημοσίευση…

Αίσθηση προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο Αχ. Μπέος σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για την προμήθεια λεωφορείου μετακίνησης μαθητών με αναπηρία.
Απαντώντας σε ερώτηση της παράταξης του Μ. Μιτζικού σχετικά με τη εξασφάλιση κονδυλίου από τον Δήμο Βόλου προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια για την απόκτηση του λεωφορείου, ο Αχ. Μπέος είπε: «Δεν είναι υποχρέωση του Δήμου αλλά της Περιφέρειας. Η δική μου δημοτική αρχή δεν κάνει λαϊκισμούς. Να μην ξαναέρθει αυτό το θέμα στο συμβούλιο. Πετάξτε το αμέσως.

Και η “διορθωμένη”..

Αίσθηση προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο Αχ. Μπέος σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για την προμήθεια λεωφορείου μετακίνησης μαθητών με αναπηρία.
Απαντώντας σε ερώτηση της παράταξης του Μ. Μιτζικού σχετικά με τη εξασφάλιση κονδυλίου από τον Δήμο Βόλου προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια για την απόκτηση του λεωφορείου, ο Αχ. Μπέος είπε: «Δεν είναι υποχρέωση του Δήμου αλλά της Περιφέρειας. Η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ έχει βγάλει κωδικό για το 2019 για το λεωφορείο. Η δική μου δημοτική αρχή δεν κάνει λαϊκισμούς. Να μην ξαναέρθει αυτό το θέμα στο συμβούλιο. Πετάξτε το αμέσως.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το αρχικό δημοσίευμα και το «διορθωμένο» υπό την απειλή υποβολής μηνύσεως