Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 07:43
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Αρχιμήδης – Γαργάλας: Οι μαχητές κατά των fake news!






Τον Δημήτρη – Αρχιμήδη Καρεκλίδη πιθανώς να τον γνωρίζετε. Είναι ο υιός του Γεωργίου, που συνεχίζει την οικογενειακή επιχειρηματική παράδοση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και στην παραγωγή χρεών προς το Δημόσιο.

Ζωή να ‘χουν, ήδη οφείλουν, οικογενειακώς,  άνω των τριών (3) εκατομμυρίων ευρώ σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, οι ποινές πέφτουν, όπως και οι ημερίδες για την 4η βιομηχανική επανάσταση, όπου μετέχει όλη η… αφρόκρεμα της πόλης (δείτε φωτογραφίες στο site που διατηρεί και βγάλτε συμπέρασμα)

Ο Αρχιμήδης, λοιπόν, πέραν όλων των άλλων ταλέντων, είναι και εραστής της αλήθειας. Φανατικός. Και προς επίρρωση των όσων λέμε διαβάστε την ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Face Book, με την οποία κατακεραυνώνει όλους τους κατασκευαστές ψεύτικων ειδήσεων (fake news, τα ονόμαζε ο ευρυμαθής Γεώργιος Καρεκλίδης) με αφορμή την δήθεν απόφαση για απομάκρυνση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο!

Πως είπατε; Είναι ειλημμένη και δημοσιοποιημένη η απόφαση για απομάκρυνση; Άντε καλά. Αφού ο Αρχιμήδης λέει αλλά. Σιγά μην ακούσουμε τον υπουργό. Αλλωστε και αυτός που βλέπετε ψέματα έλεγε…ενώ τα ΜΜΕ των Καρεκλίδηδωμ είναι τα μνημεία της αντικειμενικής και δεοντολογικής δημοσιογραφίας! Την καλημέρα μου…

ΥΓ. Επειδή αυτή η μορφή της πλέριας διανόησης, ο πολύς Γαργάλας, δεν μπορεί να λείπει, απολαύστε τον. Ειδικά στο τέλος που κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του ότι αυτοί διακινούν (και είναι και σίγουρος ο αητός) την ψεύτικη (!) είδηση για την απομάκρυνση της Ταξιαρχίας. Και ύστερα διαμαρτύρεται γιατί δεν τον παίρνουν στα σοβαρά.Τι ωραία!