Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:07
Αθλητικά

Αργοπεθαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου






Λίγες ώρες απέμειναν στον Γιάννη Θεοδωρίδη, ώστε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα ο Ολυμπιακός Βόλου και να συνεχίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα μηνύματα πάντως που έχουν προκύψει μέχρι χθες το βράδυ δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που είχε συγκεντρωθεί ήταν αρκετά μακριά από το ζητούμενο.

Και να σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από τα 35.000 που απαιτούνται, τα 20.000 ευρώ έχει υποσχεθεί να τα καταβάλει ένας από τους “νεκροθάφτες” του Ολυμπιακού Βόλου. Συν τι άλλοις, το ποσό των 10.000 ευρώ που απαιτούνταν να καταβληθεί στην εφορία για την έκδοση της φορολογικής ενημερότητας, έχει ήδη δοθεί από έναν άλλον μέτοχο.

Με λίγα λόγια το ποσό που απαιτείται να συγκεντρωθεί από τους φίλους της ομάδας, είναι της τάξης των 15.000 ευρώ, ωστόσο, ούτε αυτό φαίνεται πως είναι πιθανό να μαζευτεί.

Το κακό είναι ότι ο Γιάννης Θεοδωρίδης έχει μείνει παντελώς μόνος σε αυτή την προσπάθεια, καθώς δεν έχει τη βοήθεια ούτε του Ερασιτέχνη, αλλά ούτε και των υπολοίπων μελών της επιτροπής σωτηρίας που είχε συσταθεί την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει κανείς το λόγο που τον άφησαν μόνο του.

Υπομονή λοιπόν, λίγες ώρες ακόμα για να διαπιστώσουμε αν τελικά θα επανέλθει στη ζωή ο Ολυμπιακός Βόλου.