Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024 00:51
Τοπικά

Αμείλικτα ερωτήματα του Δήμου Βόλου στην Κολυνδρίνη, που ψελλίζει δικαιολογίες για το Χιονοδρομικό






Μετά την δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, με την οποία στηλιτεύτηκαν τα απαράδεκτα φαινόμενα του Σαββατοκύριακου, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και την πρόταση που κατέθεσε να περιέλθει στο Κέντρο στο Δήμο Βόλου, λόγω ανικανότητας της Περιφέρειας, και ο Δήμος Βόλου θέτει επιτατικά το θέμα και ζητεί απαντήσεις από την Δωροθέα Κολυνδρίνη, που επιχειρεί για πολλοστή φορά να κρύψει τον μεγάλο υπεύθυνο Περιφερειάρχη Λάρισας, φυσικά χωρίς καμία επιτυχία, ψελλίζοντας διάφορες, τουλάχιστον ατυχείς, δικαιολογίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής:

Θαυμάσαμε το πάθος και τη λάμψη της κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, συνεργάτιδος του Περιφερειάρχη Λάρισας, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, όπου είπε πολλά, χωρίς, ως συνήθως, να είναι σε θέση να πει κάτι επί της ουσίας. Τα ποσοστά είναι αληθή, όπως αληθείς είναι και οι τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες της ίδιας και του Περιφερειάρχη της Λάρισας για την εγκατάλειψη του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Όσο η περιφέρεια έχει το 77%, κατά δήλωσή της, της εταιρίας που διαχειρίζεται το Κέντρο, φυσικά ο Δήμος δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ. Αν θέλει να της πληρώνουμε προσωπικό φωτογράφο για να ακίζεται στο φακό, ευχαρίστως να το δούμε ανθρώπινα. Προς το παρόν ας εξηγήσει στους πολίτες:

Πρώτον που πήγαν τα 60.000 που υποτίθεται ότι διατέθηκαν για συντήρηση των μηχανημάτων του Κέντρου, αλλά δεν λειτουργούν τα λιφτ. Και αν όντως έγινε παράδοση από τον εργολάβο ή όχι.

Δεύτερον, γιατί κόβονται χειρόγραφες αποδείξεις (!) σε χρήστες κι αν αυτό συνιστά ποινικό – φορολογικό αδίκημα

Τρίτο αν θα επενδύσουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη ενός πολύτιμου εργαλείου για την οικονομία της περιοχής μας, ή θα παραμείνουν στην κοροϊδία των πολιτών της Μαγνησίας, με την προστασία των γνωστών διακονάρηδων της τοπικής δημοσιογραφίας.

ΥΓ Αν θέλει η Ένωση Συντακτών ονόματα και διευθύνσεις για το αίσχος της διαπλοκής, ας εξετάσει την συγκεκριμένη περίπτωση. Σίγουρα θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα…