Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:04
ΒόλοςΤοπικά

Αλλη μια δικαίωση – Αθώος και για την «ανακριβή δήλωση φόρου» ο Αχιλλέας Μπέος






Αθωωτική ήταν η απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Ο κ. Μπέος κατηγορούταν για ανακριβή δήλωση φόρου εισοδήματος.

Δήλωση Μπέου:

«Αλλη μια δικαίωση, στις τόσες που έχουν προηγηθεί και που αφορούν την αήθη και ανηλεή δίωξη και στοχοποίηση μου από το γνωστό βρόμικο σύστημα, ήρθε να προστεθεί χθες με την αθώωσή μου από το Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, όπου με είχαν παραπέμψει χωρίς στοιχεία για δήθεν ανακριβή δήλωση φόρου εισοδήματος για το χρονικό διάστημα 2002-2003.
Το γεγονός ότι διαπιστώθηκε η αθωότητά μου ακόμη και από τον Εισαγγελέα, δίνει και το μέγεθος της άδικης δίωξης που είχα, και εδώ, υποστεί, στην απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να επενδύσουν πολιτικά στην κοινωνική και ανθρώπινη εξόντωσή μου.
Ελπίζω να κατάλαβαν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να με κάμψουν και πως θα με βρίσκουν παντού μπροστά τους, ό,τι βρόμικο κι αν επιχειρούν. Η δύναμη και η αγάπη που αντλώ από τον κόσμο είναι αυτές που μου δίνουν κουράγιο να πολεμώ όλα αυτά τα πολιτικά απομεινάρια”.