Τοπικά

Πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Βόλο με ομιλητή τον Πάνο Ρήγα

Προσκλητήριο “στους προοδευτικούς πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να δώσουν μαζικά το παρών στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνεται σήμερα με ομιλητή τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα, στην Πλατεία Ελευθερίας στις 20.30” απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος.

Σε μία ανακοίνωση στην οποία γίνεται εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του κυβερνητικού έργου μέχρι σήμερα με «σταθμό» την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με σαφή προσδιορισμό των επόμενων κυβερνητικών προτεραιοτήτων με προμετωπίδα την ανάπτυξη.

«Η μάχη που δίνουμε -σημειώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κάλεσμά της- είναι για την προοπτική της χώρας και το συμφέρον του λαού.

Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική

αλληλεγγύη, την πρόσβαση 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας στην δημόσια υγεία, η σταθεροποίηση συντάξεων και μισθών, μέσα από κοινωνικά δίκαιη μοιρασιά των βαρών, η στάση της κυβέρνησης και της κοινωνίας στο προσφυγικό ζήτημα, η μάχη ενάντια στη διαπλοκή και στη διαφθορά, αποτελούν πραγματικότητες παρά την αποσιώπηση και τη διαστρέβλωση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Σήμερα διαμορφώνονται οι όροι έτσι ώστε η νέα αναπτυξιακή ώθηση της οικονομίας να αμβλύνει τις επιπτώσεις της καλοκαιρινής συμφωνίας.

Μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης ανοίγει μια νέα περίοδος.

Γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω μια σειρά από δυσκολίες και προχωράμε στην διοργάνωση του συνεδρίου του κόμματος».

Συνεχίζοντας γίνεται αναφορά στο συνέδριο του κόμματος και επισημαίνεται «Μέσα από τις διαδικασίες του συνεδρίου προσβλέπουμε στη διαμόρφωση μιας πολιτικής που θα μας επιτρέψει να υπερβούμε την μέχρι τώρα δύσκολη κατάσταση.

Μιας πολιτικής που θα ανοίξει τον δρόμο για την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος, με προτεραιότητες το κοινωνικό κράτος και την αναμόρφωση της δημοσίας διοίκησης.

Επιδιώκουμε να χαράξουμε πολιτικές που θα στοχεύουν στην δίκαιη ανάπτυξη, αναβαθμίζοντας τον ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων και ενισχύοντας τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια θέλουμε τον λαό της Μαγνησίας και όλης της χώρας μαζί μας.

Χωρίς την ενεργό συμμετοχή των πολιτών καμία σημαντική αλλαγή δεν μπορεί προχωρήσει και να στεριώσει».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com