Ψυχαγωγία

Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Black!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή Black. Το πραγματικό του όνομα ήταν Colin Vearncombe και είχε σημειώσει τρομερή επιτυχία την δεκαετία του ΄80 με το τραγούδι «Wonderful Life». Από… κοντά και το εκπληκτικό «Everything’s Coming Up Roses».

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός και πολυαγαπημένος τραγουδιστής Black, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ο Black νοσηλευόταν εδώ και αρκετές τελευταίες εβδομάδες σε κώμα, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.
Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Colin Vearncombe, είχε γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία κυρίως την δεκαετία του 1980, μέσα από το δημοφιλές τραγούδι «Wonderful Life».

Ο Black είχε πέσει θύμα τροχαίου οδηγώντας από το σπίτι του, στο West Cork, προς το αεροδρόμιο, πριν από μερικές εβδομάδες. Χτύπησε στο κεφάλι και είχε υποστεί οίδημα στον εγκέφαλo, παραμένοντας σε κωματώδη κατάσταση μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την σύζυγός του, Camilla, αλλά και τους τρεις γιους τους. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το ότι σύντομα ο τραγουδιστής θα αποκτούσε το πρώτο του εγγόνι από τον μεγαλύτερο γιο του.