Αθλητικά

“Θυσίασαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών για να καλύψουν την ανυπαρξία τους”
Και νέα επίθεση στους παράγοντες της Νίκης Βόλου εξαπέλυσε η διοίκηση του Volos NFC μέσω νέας ανακοίνωσης. Στη δεύτερη (μέσα σε λίγη ώρα) ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην υπόθεση των Νέων Αθλητών Νίκης που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, υπογραμμίζοντας ότι η αγωγή ορίστηκε να εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου στις 17 Μαρτίου 2019. Τονίζει μάλιστα ότι έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι παράγοντες της Νίκης Βόλου θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών που θυσιάστηκαν για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επανερχόμαστε με νέα ανακοίνωση για να καταλάβει ο απλός Βολιώτης φίλαθλος για τι αστείους παράγοντες διαθέτει η Νίκη Βόλου (αν και είμαστε σίγουροι ότι το έχουν καταλάβει εδώ και καιρό).

Οι ανύπαρκτοι, λοιπόν, παράγοντες της Νίκης έθεσαν σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών Νίκης με την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης Βόλου θα αποκρύψουν για μία ακόμη φορά την αλήθεια από τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, τους ενημερώνουμε εμείς ότι η υπόθεση αυτή ορίστηκε να εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου στις 17/3/2019. Που σημαίνει ότι η απόφαση θα εκδοθεί το νωρίτερο τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν δηλαδή ο Volos NFC θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Ας εξηγήσουν λοιπόν τώρα οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης στου γονείς των νεαρών αθλητών τον λόγο που θυσίασαν το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών τους;

Συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και πολύ σύντομα θα σας γυρίσουν την πλάτη και οι πιο φανατικοί οπαδοί σας”.

 

Συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης

 

Λίγη ώρα αργότερα ο Volos NFC επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

“Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου που κατάφερε το σύντομο προσδιορισμό της δίκης στην υπόθεση της προσφυγής των Νέων Αθλητών (17/3/2019).

Και πάλι συγχαρητήρια…”

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com