ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Χτυπήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα αντιεξουσιαστών.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 20.30 και σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, «χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες».

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καταγγέλλει το γεγονός ότι «παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία».

Όπως τονίζει, «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος» και σημειώνει πως αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο «οφείλει να παραιτηθεί» γιατί «εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά: 

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».