Τοπικά

Αχ. Μπέος: Ηθικοί αυτουργοί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνουν επεισόδια

Έκκληση να προστατευτεί, από επεισόδια και ζημιές, η πόλη προς εκείνους που θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για μικροκομματικές και ιδιοτελείς επιδιώξεις και να μην δοθούν αφορμές σε εκείνους που θέλουν να την κάνουν πεδίο μάχης, απηύθυνε χθες ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική προς τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους υπέδειξε ως πιθανούς ηθικούς αυτουργούς, αφού με τη στάση τους να μην αποδοκιμάζουν τα επεισόδια, καταψηφίζοντας το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ουσιαστικά καλύπτουν και στηρίζουν τους «μπαχαλάκηδες»

Ο κ. Μπέος στη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης που παρεχώρησε κατηγόρησε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και διαπλεκόμενα Μέσα, που διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα βλάπτοντας την πόλη. «Τον Μπέο κτυπήστε τον όσο θέλετε. Και δεν με νοιάζει και αντέχω. Αλλά επιτέλους αγαπήστε την πόλη» είπε χαρακτηριστικά ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Σκληρή απάντηση

Στο μεταξύ με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου δίνεται απάντηση στους λίβελους τόσο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η βία και οι κουκουλοφόροι εκφραστές της έχουν πλέον πρόσωπο και ταυτότητα στο Βόλο. Προσωποποιούνται στους δημοτικούς συμβούλους και στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέρχονται κάθε μέσου, συνήθως γελοίου, για να αποφύγουν να καταδικάσουν τους βανδαλισμούς και τις ζημίες που προκαλούνται στη δημοτική περιουσία, αλλά και στην περιουσία πολιτών, επειδή ακριβώς προκαλούνται από τους γνωστούς σε αυτούς και αγνώστους στους υπολοίπους ‘μπαχαλάκηδες’».

Σημειώνεται πως «Είναι πλέον φανερό στον κάθε πολίτη ότι εφεξής όποια ζημιά, όποιος βανδαλισμός, όποιος τραμπουκισμός επιχειρηθεί στην πόλη του Βόλου έχει συγκεκριμένο ηθικό αυτουργό και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φανατικά, και με πρωτοφανή κουτοπονηριά και υποκρισία, αποφεύγουν να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία».

Στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου υπογραμμίζεται πως «οι ίδιοι κομματικοποιώντας το κράτος και καταργώντας τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της χρησιμοποιούν την προσωρινή τους εξουσία, όπως γενικούς γραμματείς, κυβερνητικούς βουλευτές κ.α., για να εξοντώσουν όσους δεν τους είναι αρεστοί και στέκονται εμπόδια στις ορέξεις τους, όπως στην περίπτωση του ίδιου».

Και προστίθεται χαρακτηριστικά: «Ας αφήσουν, συνεπώς, τα παχιά λόγια και τα λοιπά φληναφήματα και ας χρησιμοποιήσουν και τα άλλα όργανα εξουσίας που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την πόλη και τους πολίτες.
Ή τουλάχιστον την πειθώ τους προς γνωστούς και «αγνώστους» συντρόφους τους…
Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιοι είναι περαστικοί αυτοί δεν είναι άλλοι από εκείνους τους γιαλαντζί Αριστερούς που επέλεξαν να συνεχίσουν τις πρακτικές του φαύλου και σάπιου ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας και του λαού μας».

Τέλος η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με τη σημείωση: «σε ό,τι αφορά δε την καραμέλα της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι έχουμε ένα πανικό όταν συνειδητοποιούμε ότι τύποι σαν το Γαργάλα ή την Κοκκινάκη αυτοϊκανοποιούνται αξιολογώντας εαυτούς και αλλήλους ως περιπτώσεις που προφανώς πρέπει να αναφερθούν με χρυσά γράμματα σε αυτές».