Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023 15:10
Κόσμος

Ζηλιάρης πρώην πυροβόλησε στο πέος τον νέο σύντροφο της συζύγου του


Ένας ζηλιάρης 37χρονος πυροβόλησε τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του στο πέος. Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί γελούσε.

Έσπρωξε την πόρτα πριν στρέψει το όπλο στον 40χρονο, Somchai Sakoolchai. Τον πυροβόλησε στη βουβωνική χώρα, κάτι που ο Bunteurm ισχυρίζεται ότι ήταν ατύχημα.

Αν και είπε στους αστυνομικούς ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος», προφυλακίστηκε ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εάν κριθεί ένοχος, ο Bunteurm θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών. Ο Somchai μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου είχε τις αισθήσεις του, αλλά το πέος του τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που οι γιατροί φοβούνται ότι δεν θα λειτουργήσει ξανά.

Ο Bunteurm γελούσε όταν έγινε κατάθεση στους αστυνομικούς. «Μόλις επέστρεψα από τη δουλειά και κάθισα πίνοντας αλκοόλ στο δωμάτιο με την κοπέλα μου. Στη συνέχεια σηκώθηκα, πήρα το όπλο, το οποίο κρατάω στο ντουλάπι. Πέρασα από το σπίτι της πρώην συζύγου μου, οπότε σταμάτησα να μιλήσω μαζί της, αλλά κατά λάθος είχα το όπλο στο χέρι και πάτησα τη σκανδάλη χωρίς να το θέλω».

«Το όπλο εκπυρσοκρότησε και χτύπησε την περιοχή ανάμεσα στα πόδια του Σομτσάι, αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό» επεσήμανε.

«Σοκαρίστηκα κι έτσι έφυγα γρήγορα και έβαλα ξανά το όπλο στη θήκη, όπως πριν και έκλεισα την πόρτα του δωματίου μέχρι να έρθει η αστυνομία» αποκάλυψε.

Η πρώην σύζυγος του Bunteurm, Ubonrat, είπε στην αστυνομία ότι έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της — ένα 15χρονο αγόρι και ένα 9χρονο κορίτσι. Ωστόσο, η Ubonrat είπε ότι ο πρώην της δεν είχε προχωρήσει στη ζωή του από τότε που χώρισαν πριν από περίπου έξι χρόνια.

Είπε ότι ο Bunteurm είχε σπρώξει την πόρτα του μονώροφου σπιτιού της και φώναξε “Πού είναι;”

Στη συνέχεια, ο εξαγριωμένος πρώην φέρεται να έβαλε το όπλο στη βουβωνική χώρα του νέου της συντρόφου πριν απομακρυνθεί και πυροβολήσει στον καβάλο του. Η σφαίρα τον χτύπησε στο πέος.

«Είπα στην αστυνομία ό,τι συνέβη. Ο πρώην σύζυγός μου πυροβόλησε τον σύντροφό μου. Δεν έγινε από λάθος. Προσεύχομαι να γίνει καλά. Δεν με πειράζει αν δεν είναι όπως πριν. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα έχει δυσλειτουργία» είπε η γυναίκα.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com