Κόσμος

Υπόθεση βιασμού στη Κύπρο: Τα γυρίζει η Βρετανίδα – Είπε ότι η αστυνομία την ανάγκασε να αποσύρει την καταγγελία της

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση βιασμού της νεαρής τουρίστριας από τη Βρετανία στη Κύπρο, η οποία είχε καταγγείλει πως 12 Ισραηλινοί την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Το περιστατικό έγινε στην Αγία Νάπα όπου η 19χρονη ανέφερε πως την βίασαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Στη πορεία ωστόσο, ομολόγησε στους αστυνομικούς στη Κύπρο ότι δεν είπε την αλήθεια και πως έκανε την καταγγελία για εκδίκηση, γιατί την κατέγραφαν στο κινητό.

Τώρα, ένας προσωπικός φίλος της, είπε στην «The Sun», ότι η νεαρή Βρετανίδα ισχυρίστηκε ότι οι Κύπριοι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της. Μάλιστα, ο φίλος της, μπάρμαν στο επάγγελμα, ανέφερε ότι δεν της επέτρεψαν να καλέσει δικηγόρο και πως αν δεν απέσυρε τις αγωγές, θα προχωρούσαν σε συλλήψεις των φίλων της, όπως τουλάχιστον του έγραψε σε μηνύματα.

Βρετανίδα τουρίστρια: Με έκαναν να υπογράψω ψέμματα

Μάλιστα, ο μπάρμαν δημοσιοποίησε sms της Βρετανίδας, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέμματα» και «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους»!

Η 19χρονη παραμένει υπό κράτηση καθώς η δίκη της θα γίνει στις 7 Αυγούστου. Κατηγορείται για δημόσια βλάβη και ψευδή καταγγελία, ενώ έχει προκύψει ότι και στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία. Οπως αποδείχθηκε από βίντεο που διέρρευσε, η νεαρή είχε πάει με την θέλησή της με τους τρεις από τους 12 Ισραηλινούς που είχαν μαζί της σεξουαλική επαφή και έτσι ομολόγησε και η ίδια ότι έκανε την καταγγελία για να πάρει εκδίκηση. Οπως φαίνεται όμως, τα γυρίζει και πάλι σύμφωνα με τον φίλο της.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr