1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 11:45
ΒόλοςΤοπικά

Βρήκε στέγη ο Χάτσικο του Βόλου – Έμεινε για μέρες δίπλα στον νεκρό ιδιοκτήτη του [εικόνες]


Στέγη στο σπίτι ενός ζευγαριού βρήκε «ο Χάτσικο του Βόλου», ο οποίος παρέμεινε για ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτή του, που είχε φύγει από τη ζωή και διέμενε στην περιοχή Χρυσοχοίδη.

Η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου:

η Φιλοζωική ομάδα Βόλου:

Βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του ηλικιωμένου κηδεμόνα του…, δίχως να γνωρίζουμε για πόσες ημέρες ήταν εκεί μαζί του…. Το σπίτι “σφραγιστηκε” από την αστυνομία, όταν οι τελευταίοι ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι δεν έβλεπαν τον ηλικιωμένο ιδιοκτητη του σπιτιού. Για τον “ΜΆΡΛΕΪ” ήταν πλέον μονόδρομος….., ο εγκλεισμος του σε κλουβί του δημ. κυνοκομειου, αφού το συγγενικό περιβάλλον του κηδεμόνα του αδιαφόρησε για αυτόν.

Τον αναλάβαμε με σκοπό να του δώσουμε τη δεύτερη ευκαιρία ζωής!!! Του κάναμε όλες τις εξετάσεις (γεν. αίματος, βιοχημικες, λοιμωδη) και τον αποπαρασιτωσαμε εσωτερικά και εξωτερικά για να μπορέσει να φιλοξενηθεί, μιας και τα ζωύφια έκαναν party στο κορμάκι του…. Η Μιχαελα με τον Σωτήρη συγκινήθηκαν με την ιστορία του και αποφάσισαν να του δώσουν μια γωνιά στο σπίτι τους. Ο μικρουλης ΜΆΡΛΕΪ, όμως κατάφερε να κερδίσει και μια σημαντική θέση στην καρδιά τους!!! Έτσι σήμερα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ο νεαρός σκυλάκος απέκτησε επίθετο και δική του ταυτότητα!!! Και το σημαντικότερο??? Πολλές αγκαλιές και χάδια!!!! Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε ο ΜΆΡΛΕΪ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!! Πλέον έχει και άλλο 4ποδο αδελφό που μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν αδέσποτος και υιοθετήθηκε μέσω της Φι. Ο. Βόλου.

ΚΑΛΉ ΖΩΉ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΆΡΛΕΪ!!! ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ…. Μιχαελα και Σωτήρη, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά που ανοιξατε για τον όμορφο μουσουδακο!!!

Δείτε εικόνες: